«Ψευδείς οι πληροφορίες περί παραχώρησης Αίπους στο Υπ. Μετανάστευσης»

 

Ψευδείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο διάστημα περί παραχώρησης των εγκαταστάσεων του Αίπους όπου φιλοξενείται η Κιβωτός Αιγαίου, ο δήμος Χίου.

Στην επιστολή του αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή το θόρυβο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τη δήθεν συνεννόηση του Δήμου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο Αίπος όπου φιλοξενείται η «Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου» στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών ενημερώνουμε ότι ουδέν ψευδέστερον τούτου. Ούτε υπάρχει ούτε πρόκειται και να υπάρξει καμία τέτοια σκέψη. Όσες συζητήσεις και ψευδείς πληροφορίες διακινούνται το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρο ότι σχετίζονται με τις εκλογές με μόνο στόχο την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα. Κατηγορηματικά διαψεύδεται η πληροφορία αυτή και στηλιτεύεται οποιαδήποτε μεθόδευση δημιουργίας αυτής της αβάσιμης φημολογίας».

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.